Glasweefselbehang

Glasweefselbehang wint al jaren aan populariteit

Schildersbedrijf Tol & Kwakman brengt dit strakke en sfeervolle behang veelvuldig aan in woningen in kantoren. Hoewel de basiskleur wit is, kan het vervolgens nog worden overgeschilderd in een kleur naar wens. Wanneer u weer zin heeft in een andere kleur, kan het glasweefselbehang gewoon worden overgeschilderd!

Duurzaamheid: glasweefselbehang is robuust en bestand tegen scheuren, waardoor het perfect is voor ruimtes die veel gebruikt worden.

Tijdloze uitstraling: door de subtiele textuur voegt glasweefselbehang een vleugje elegantie toe zonder overheersend te zijn, waardoor het perfect is voor elke stijl.

Onderhoudsgemak: glasweefselbehang is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken

Glasweefselbehang past perfect bij moderne ontwerptrends en kan worden gecombineerd met verschillende verfkleuren voor een unieke uitstraling

Duurzaamheid: we zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en gebruiken verf die mens en milieu respecteert

Glasweefselbehang: tijdloos en duurzaam

Schildersbedrijf Tol & Kwakman is in het bezit van VCA-Vol. U kunt op onze ervaring vertrouwen. Wij zijn harde werkers en nemen -net als u- alleen genoegen met de allerbeste afwerking. Ontdek de mogelijkheden van glasweefselbehang! Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte!