Spuiten

Schildersbedrijf Tol & Kwakman is gespecialiseerd in de relatief nieuwe spuittechniek. Dit is een techniek waarbij uw plafonds en wanden niet op de traditionele manier met een roller of kwast worden geschilderd, maar worden gespoten. Spuiten is sneller en goedkoper. Het mooie is dat het ook nog eens beter dekt en gladder is. Door voor deze techniek te kiezen kunt u in veel gevallen besparen op de schilderkosten.

Vakmanschap en snelheid: Ons team van spuitexperts combineert vakmanschap met effici├źntie. Wij leveren hoogwaardig werk zonder vertraging

Spuitwerk geeft een uniforme, naadloze afwerking

Duurzaamheid: we zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en gebruiken verf die mens en milieu respecteert

Spuitwerk

Of u nu een nieuw gebouw wilt verfraaien of een bestaande ruimte wilt transformeren, ons spuitwerk levert snel een fraai resultaat op. Bekijk onze projecten en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw spuitwerkproject! Daarbij hebben wij uitstekende contacten met stukadoorsbedrijven. Eventueel kunnen wij dus ook stucwerk voor u (laten) verzorgen.

Schildersbedrijf Tol & Kwakman is in het bezit van VCA-Vol. U kunt op onze ervaring vertrouwen. Wij zijn harde werkers en nemen -net als u- alleen genoegen met de allerbeste afwerking. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte!