Renovatie

Wat mooi is,
moet mooi blijven

Zowel voor pas opgeleverde panden of panden met een historische waarde: Schildersbedrijf Tol & Kwakman uit Volendam is uw onderhoudspartner bij uitstek. Denk aan het (deels) vervangen van kozijnen of het strak in de verf houden van deuren etc. Met een keuze voor Schildersbedrijf Tol & Kwakman verzekert u zich jarenlang van prijsvriendelijk en accuraat onderhoud van uw schilderwerken. Wij worden daarnaast veelvuldig ingeschakeld voor:

We begrijpen dat een renovatie niet alleen over uiterlijk gaat, maar ook over waarde toevoegen aan een woning of bedrijfspand.

Trendsetters: we zijn altijd een stap voor op de nieuwste trends in design en kleur, zodat uw renovatie fris en modern aanvoelt.

Duurzaamheid: we zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en gebruiken verf die mens en milieu respecteert

Renovatie schilderwerk

Of u een klassieke uitstraling wilt behouden of een gedurfde nieuwe richting in wilt slaan, onze schilders zijn er om je te begeleiden. We begrijpen dat renovaties meer zijn dan alleen een likje verf – het is het heruitvinden van ruimtes en het creëren van een unieke sfeer.

Schildersbedrijf Tol & Kwakman is in het bezit van VCA-Vol. U kunt op onze ervaring vertrouwen. Wij zijn harde werkers en nemen -net als u- alleen genoegen met de allerbeste afwerking. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte!