Houtrot

Houtrot is een gevolg van jarenlang achterstallig onderhoud. Schildersbedrijf Tol & Kwakman uit Volendam wordt vaak ingeschakeld om houtrotproblemen op te lossen. Voor het repareren van houtrot is namelijk speciale apparatuur en kennis nodig. Wanneer wij klaar zijn, ziet niemand meer dat u ooit last van houtrot heeft gehad. Wij garanderen namelijk altijd een feilloos resultaat.

Onze vakmensen hebben de expertise om houtrot tot in de kern aan te pakken, waardoor uw houtwerk weer sterk en duurzaam wordt

Houtrot kan de waarde van uw woning verminderen. Wij herstellen niet alleen, maar zorgen ook voor een perfect uiterlijk

Innovatieve: wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologie├źn en materialen om houtrot nog effectiever aan te pakken.

Duurzaamheid: we zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en gebruiken verf die mens en milieu respecteert

Houtrot herstel

Wij zetten ons graag in voor het behoud van de natuurlijke pracht van uw houtwerken. Schildersbedrijf Tol & Kwakman is in het bezit van VCA-Vol. U kunt op onze ervaring vertrouwen. Wij zijn harde werkers en nemen -net als u- alleen genoegen met de allerbeste afwerking. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte!