Schildersbedrijf Amsterdam

Bent u op zoek naar een uitstekend schildersbedrijf in Amsterdam? Dan bent u vast op zoek naar Volendams vakmanschap. Schildersbedrijf Tol & Kwakman is een nuchter, hardwerkend en punctueel schildersbedrijf uit Volendam en veelvuldig actief in Amsterdam. Omdat het bedrijf relatief klein is, heeft u altijd één aanspreekpunt en worden de werkzaamheden snel opgepakt en feilloos afgerond. Onze werkwijze en uitstekende naam hebben ervoor gezorgd dat wij inmiddels veel gevraagde schilders in Amsterdam en omstreken zijn.

Eerlijk en gewoon hard werken

Vanaf het begin al zijn vakmanschap, eerlijke prijzen, hard werken en een no-nonsens instelling onze kernwaarden. Wij houden van korte lijnen, direct contact en transparant werken, zodat uw eventuele vragen altijd snel beantwoord worden.

Schilderwerk in Amsterdam:

afwerking en renovatie Voor bestaande- of monumentale- panden verzorgen wij de renovatie en afwerking. Onze activiteiten daarin zijn voornamelijk het vervangen en renoveren van kozijnen en deuren. Hierbij kunt u denken aan houtrot. Ook de afwerking van bijvoorbeeld dakkapellen en trapgaten behoren tot onze diensten. Wij verzorgen (plaatsen en schilderen) de afgelopen jaren bovendien veel sterk en duurzaam glasweefselbehang. Er is in ieder geval geen schilderklus die wij niet zelfstandig aan kunnen!

Vrijblijvend contact

Dus bent u op zoek naar een schilder in Amsterdam? Schakel dan de Volendamse vakschilders van Tol & Kwakman in. Ga voor kwaliteit en neem nu vrijblijvend contact met ons op!