Schildersbedrijf Hoorn

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Hoorn? Dan bent u vast ook bekend met Volendams vakmanschap. Schildersbedrijf Tol & Kwakman is een nuchter, hardwerkend en zeer punctueel schildersbedrijf. Omdat het bedrijf relatief klein is, heeft u altijd één aanspreekpunt en worden de werkzaamheden feilloos opgepakt en afgerond. Onze werkwijze en uitstekende naam hebben ervoor gezorgd dat wij inmiddels één van de meest gevraagde schilders in Hoorn zijn.

Hard werken en eerlijk zijn

Dat is wat we doen. Bij iedere klus. Vanaf het begin al zijn vakmanschap en een no-nonsens instelling onze kernwaarden. Zoals gezegd houden wij van korte lijntjes en transparant werken met de klant, zodat eventuele vragen altijd snel beantwoord worden. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het mooiste resultaat en optimale tevredenheid.

Schilderwerk in Hoorn: afwerking en renovatie

Voor bestaande -of zelfs- monumentale panden verzorgen wij de renovatie en afwerking en garanderen wij de hoogste kwaliteit. Onze activiteiten zijn bijvoorbeeld het vervangen en renoveren van kozijnen of deuren of het herstellen van houtrot. Ook de afwerking van bijvoorbeeld dakkapellen en trapgaten behoort tot ons standaard dienstenpakket. Net als het verzorgen (plaatsen en schilderen) van sterk en duurzaam glasweefselbehang. Er is in ieder geval geen schilderklus die wij niet zelfstandig aan kunnen!

Vrijblijvend contact

Dus bent u op zoek naar één van de beste schilders van Volendam? Schakel dan de Volendamse vakschilders van Tol & Kwakman in. Ga voor zekerheid en neem vrijblijvend contact op.