Schildersbedrijf Purmerend

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Purmerend? Dan bent u vast ook bekend met Volendams vakmanschap. Schildersbedrijf Tol & Kwakman is een nuchter en zeer punctueel schildersbedrijf uit Volendam. Bij ons heeft u altijd één en hetzelfde aanspreekpunt en worden de werkzaamheden feilloos opgepakt en afgerond. Onze werkwijze en uitstekende naam hebben ervoor gezorgd dat wij inmiddels één van de meest gevraagde schilders in Purmerend zijn.

Eerlijk en gewoon hard werken

Vanaf onze oprichting zijn vakmanschap, eerlijke prijzen, hard werken en een no-nonsens instelling onze belangrijkste waarden. Eventuele vragen zullen wij altijd snel beantwoorden. Wij houden niet van kleine lettertjes in offertes en zullen altijd een stap extra voor u zetten. Hierdoor bent u (en wij ook) altijd verzekerd van het mooiste resultaat en optimale tevredenheid.

Schilderwerk in Purmerend: afwerking en renovatie

Voor bestaande- of monumentale panden verzorgen wij de renovatie en afwerking en garanderen wij de hoogste kwaliteit. Onze activiteiten zijn voornamelijk het vervangen en renoveren van kozijnen en deuren. Hierbij kunt u denken aan houtrot. Ook de afwerking van bijvoorbeeld dakkapellen en trapgaten behoort tot een van onze specialiteiten. Wij verzorgen (plaatsen en schilderen) de afgelopen jaren bovendien veel sterk en duurzaam glasweefselbehang. Er is in ieder geval (bijna) geen schilderklus die wij niet zelfstandig aan kunnen!

Vrijblijvend contact

Dus bent u op zoek naar een schilder in Purmerend? Schakel dan de Volendamse vakschilders van Tol & Kwakman in.