Schildersbedrijf Zaanstad

Schildersbedrijf Zaanstad Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Zaanstad? Schildersbedrijf Tol & Kwakman is een nuchter, hardwerkend en zeer punctueel schildersbedrijf. Wij leveren Volendams vakwerk. Omdat het bedrijf relatief klein is, heeft u altijd één aanspreekpunt en worden de werkzaamheden feilloos opgepakt en afgerond. Onze eerlijke werkwijze en lange lijst tevreden klanten hebben ervoor gezorgd dat wij inmiddels zeer veel gevraagde schilders in Zaanstad zijn.

Hard werken en eerlijk zijn

Dat is wat we doen. Bij iedere klus. Vanaf het begin al zijn vakmanschap en een no-nonsens instelling onze kernwaarden. Zoals gezegd houden wij van korte lijntjes en transparant werken met de klant, zodat eventuele vragen altijd snel beantwoord worden. Hierdoor bent u (en wij ook) altijd verzekerd van het mooiste resultaat en optimale tevredenheid.

Schilderwerk in Zaanstad: afwerking en renovatie

Voor bestaande- of monumentale panden verzorgen wij de renovatie en afwerking en garanderen wij de hoogste kwaliteit. Onze activiteiten zijn voornamelijk het vervangen en renoveren van kozijnen en deuren. Hierbij kunt u denken aan houtrot. Ook de afwerking van bijvoorbeeld dakkapellen en trapgaten behoort tot een van onze specialiteiten. Wij verzorgen (plaatsen en schilderen) de afgelopen jaren bovendien veel sterk en duurzaam glasweefselbehang. Er is in ieder geval geen schilderklus die wij niet zelfstandig aan kunnen!

Vrijblijvend contact

Dus bent u op zoek naar een schilder in Zaanstad? Schakel dan de Volendamse vakschilders van Tol & Kwakman in.